STO Mallorca comparteix bones pràctiques amb l'Observatori d'ASTO

  • Home
  • /
  • Blog
  • /
  • STO Mallorca comparteix bones pràctiques amb l'Observatori d'ASTO

Last updated on juliol 17, 2023

L'equip de l'Observatori de Turisme Sostenible d'Alentejo (ASTO) visita Mallorca per compartir bones pràctiques amb els membres de l'Observatori de Turisme Sostenible de Mallorca

Ens reunim amb l'equip d'ASTO per compartir estratègies de treball sobre les diferents categories que monitoritzem sobre l' impacte econòmic, ambiental i social del turisme.

Tant l'Observatori d'ASTO com el nostre formem part de la
Xarxa INSTO de l' OMT, una xarxa creada per monitoritzar l' impacte econòmic, ambiental i social del turisme a nivell de destinació. La iniciativa es basa en el creixement sostenible i resilient del sector a través del mesurament i el seguiment, donant suport a la gestió del turisme basada en evidències.

L' Observatori de Turisme Sostenible d' Alentejo, Portugal, és un laboratori amb seu a la Universitat d' Évora, que té com a objectiu monitorar l' evolució del desenvolupament sostenible del turisme a l' Alentejo, assumint la producció d' informació com un capital fonamental per a la formació d' agents turístics en la destinació i per al desenvolupament del sistema de Recerca i Desenvolupament a la regió on opera.
 

Durant la seva estada a Mallorca també s'han reunit amb la vicepresidenta d'afers europeus de Turistec, Dolores Ordóñez, per tractar temes sobre les tecnologies de la informació i la comunicació aplicades al turisme.

També han visitat el parc de tecnologies mediambientals, referent mundial en gestió de residus, TIRME, l'empresa municipal Calvià 2000, encarregada de la neteja viària, la recollida de residus, la xarxa de sanejament d'aigües residuals i la depuració d'aigües i Hidrobal, empresa de gestió d'abastament d'aigua al municipi de Calvià.  

TIRME
Hidrobal
Calvia 2000

Sobre l'Observatori

Fundació Mallorca Turisme
Edifici de la Misericòrdia
Plaça de l' Hospital, 4
07012 Palma, Illes Balears
Tel. + 34 971 21 96 48

© 2023 STO Mallorca | Tots els drets reservats |