El Consell de Mallorca i Green&Human: projectes de sostenibilitat

  • Home
  • /
  • Blog
  • /
  • El Consell de Mallorca i Green&Human: projectes de sostenibilitat

Last updated on març 16, 2023

El Consell de Mallorca i Green&Human duran a terme una estratègia de col·laboració per al desenvolupament de projectes conjunts. A més, totes les accions segueixen com a referent fonamental de compliment els objectius de desenvolupament sostenible (ODS) de l'Agenda 2030.

Green & Human neix del compromís d'acompanyar i ajudar empreses del sector que comparteixen un propòsit comú: impulsar un model de turisme sostenible.

El conseller de Transició, Turisme i Esports del Consell de Mallorca, Andreu Serra, i el president de Green & Human, Ginés Martínez, han signat un protocol d'actuació segons el qual, l'illa esdevé una de les destinacions més importants a formar part d'aquesta entitat impulsora de la sostenibilitat en el sector turístic.

Cal destacar que Green & Human representa 80 empreses del sector turístic. Totes elles amb l' objectiu comú de transformar i invertir en iniciatives dirigides al creixement de la competitivitat de la destinació i en com atraure un turisme de major qualitat i responsable amb l' entorn natural i el territori. Jumbo Tours, Hyatt Leisure Group o Viatges El Corte Inglés es troben entre els seus membres.

Àrees de col·laboració

EL Consell de Mallorca i Green & Human col·laboraran de manera específica en tres grans àrees.

D'una banda, a impulsar la normalització de la transformació cap a la sostenibilitat de les empreses i les destinacions, en el marc dels 17 Objectius de Desenvolupament Sostenible de l'Agenda 2030 de les Nacions Unides.

 D' altra banda, fomentar la sostenibilitat, promovent l' intercanvi d' experiències i el networking per afavorir la millora de competències en sostenibilitat.

 I finalment, es compartiran esforços per desenvolupar conjuntament projectes de transformació de caràcter transversal per generar una multiplicació de l' impacte de les iniciatives sostenibles.


Sobre l'Observatori

Fundació Mallorca Turisme
Edifici de la Misericòrdia
Plaça de l' Hospital, 4
07012 Palma, Illes Balears
Tel. + 34 971 21 96 48

© 2023 STO Mallorca | Tots els drets reservats |